Uitleg over de bi-sessies bij Meesteres Pam

Tijdens mijn sessies en vele gesprekjes met mijn slaven werd mij duidelijk dat er een enorme vraag is naar bi-sexuele sessies.

Dit is niet alleen een wens van de echte bi-sexuelen onder mijn kudde , maar er zijn ook steeds meer slaafjes die het een prikkelend idee vinden om in plaats van een strap-on eens een echte pik (gedwongen) te moeten pijpen of te voelen hoe het is om eens werkelijk genomen of gepijpt te worden door een man  die uiteraard daar ook door mij toe gedwongen word of als bewijs van trouw aan zijn meesteres. (dit word bi-curious genoemd)    (Voetnoot : v.a. 05-10-2017 is het op Maandag en Donderdag bij tijdige vermelding van deze wens permanent mogelijk)

Wees niet bang dit komt heel vaak voor en is geen uiting van homosexualiteit (waar overigens absoluut ook niets mis mee is) maar simpel een erotische fantasie die buiten het standaard pakketje valt en juist daarom als extra prikkelend ervaren word. Het gedwongen worden tot deze handelingen maakt het bijzonder opwindend.

  In combinatie met T.V. fantasien komt deze wens ook zeer veelvuldig voor.

Nu zal iedereen begrijpen dat het (voorheen) een hele klus is om gelijkgestemden voor deze sessies bijeen te brengen.   Het is een stuk eenvoudiger om dit op vaste dagen te gaan doen omdat in het verleden is gebleken dat dit tussentijds moeilijk te realiseren is omdat dan deze slaaf wel en anderen weer niet kunnen. Aan het aantal verzoeken hiervoor zal het zeker niet liggen. Het is dus nu sneller mogelijk omdat er een slaaf daarvoor aanwezig kan zijn bij tijdig verzoek.

  Inschrijvingen kunnen per mail aan pam@meesterespam.com waarna ik de tijden ga combineren , zelfs bij slechts 2 inschrijvingen kan al een leuke sessie samengesteld worden. Ik houd ook rekening met wensen voor meerdere slaven tegelijk als dit mogelijk is.

Deze sessies worden gegeven buiten de reguliere slavenavonden die ook gewoon georganiseerd worden en waar slaven zonder deze fantasie elkaar ontmoeten voor een gezellige avond met een hapje en een drankje en uiteraard gezamelijke sessies met meerdere Meesteressen , keuringen , enz.

Heb je dit altijd al eens willen meemaken schrijf je dan snel in ook al ben je als slaaf nog niet eerder bij me geweest. De eerst volgende bi-sessie is op Zaterdag 31-3-2012 . Zorg dat je netjes verzorgt verschijnt (liefst geschoren maar niet verplicht) Ik heet je van harte welkom Meesteres Pam  

                    

Alles op deze pagina is beschermd onder copyright ©2014 Pam69 Concepts . Kopieren en/of verspreiden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is ten strengste verboden .