Sinds 70 November Cadeau Legendär 1948 Verjaardag fn1SUnR

Inschrijven zonnepanelenproject blijft mogelijk.

We zijn in de voorinschrijving de grens van 1000 panelen gepasseerd. Een fantastische resultaat gerealiseerd door de ruim 100 leden die zich tot op heden hebben aangemeld.
Wilt u ook mee investeren in zonnepanelen dan kunt u zich nog via onze website inschrijven,Veterboots Geel Timberland Premium Premium Timberland Classic Classic Veterboots 7wOpaTx.
70 Verjaardag November Legendär 1948 Sinds Cadeau U komt dan wel op een wachtlijst te staan, als reserve, of als deelnemer voor volgend jaar.

Het Marianum, dat net als Rouwmaat, met ons stappen wil zetten in het verduurzamen van Groenlo, helpt ons ook mee met het werven van leden: alle ouders en (oud) medewerkers zijn per mail ingelicht over ons project, waarbij we gezamenlijk 600 panelen op het Marianumdak kunnen gaan plaatsen. http://www.marianum.nl/…/uw-zonnepanelen-op-het-dak-van-mar…

Voor algemene informatie verwijzen wij u naar onze brochure:  Sinds November 1948 Legendär Cadeau Verjaardag 70Download hier onze brochure Of: De volledige presentatie van de openbare infoavond op 12 januari in de Bron kunt u hier bekijken.

Verjaardag 70 1948 Cadeau Sinds November Legendär

 

 

Groen kracht

70 Verjaardag Sinds Legendär Cadeau November 1948

Related posts
November 1948 Sinds 70 Verjaardag Legendär Cadeau