Dames Grijs W Adidas Gazelle Sneakers tnqwFgx7f

Inschrijven zonnepanelenproject blijft mogelijk.

We zijn in de voorinschrijving de grens van 1000 panelen gepasseerd. Een fantastische resultaat gerealiseerd door de ruim 100 leden die zich tot op heden hebben aangemeld.
Wilt u ook mee investeren in zonnepanelen dan kunt u zich nog via onze website inschrijven,Veterboots Geel Timberland Premium Premium Timberland Classic Classic Veterboots 7wOpaTx.
Sneakers W Dames Gazelle Adidas Grijs U komt dan wel op een wachtlijst te staan, als reserve, of als deelnemer voor volgend jaar.

Het Marianum, dat net als Rouwmaat, met ons stappen wil zetten in het verduurzamen van Groenlo, helpt ons ook mee met het werven van leden: alle ouders en (oud) medewerkers zijn per mail ingelicht over ons project, waarbij we gezamenlijk 600 panelen op het Marianumdak kunnen gaan plaatsen. http://www.marianum.nl/…/uw-zonnepanelen-op-het-dak-van-mar…

Voor algemene informatie verwijzen wij u naar onze brochure:  Dames Gazelle Grijs W Sneakers AdidasDownload hier onze brochure Of: De volledige presentatie van de openbare infoavond op 12 januari in de Bron kunt u hier bekijken.

Grijs Sneakers Gazelle Adidas W Dames

 

 

Groen kracht

W Dames Grijs Sneakers Gazelle Adidas

Related posts
Gazelle Grijs Adidas W Sneakers Dames