Intro
Intro     Live sessies          

Op deze pagina  ga ik je wat meer vertellen over mij en mijn passie.

Om te beginnen mijn naam voor degene die mij nog niet kennen is Meesteres Pam.

Denk niet zoals zovelen dat Pam afkomstig is van Pamela , het heeft een heel andere oorsprong die verder niet van belang is, echter wil ik slechts vermelden dat die assosiatie niet klopt Pam is gewoon Pam. Ik zit al jaren in de adult-wereld en het heeft me nog geen moment verveeld. Ik ben met 21 jaar begonnen als erotisch masseuse en heb vandaaruit diverse facetten van dit heerlijke wereldje verkent. Door mijn Dominante aard is het niet vreemd dat ik mij al snel ging toeleggen op het Femdom.


 Meesteres word je echter niet zomaar omdat het je wel leuk lijkt. Je moet het in het bloed hebben wil je een goede professionele Dominatrix worden. Uiteraard heb je dan nog een hele weg te gaan voor je jezelf volwaardig Meesteres kunt noemen. Eerst en vooral dien je jezelf vertrouwd te maken met alle technieken van de BDSM, je zult merken dat je de ene techniek leuker vind dan de andere maar je dient ze als professional wel allemaal te beheersen. Iedere Meesteres heeft haar eigen voorkeuren en dat worden dan uiteraard snel je specialismen. Nu heb ik het geluk dat ik geen enkele techniek vervelend vind al gaat mijn voorkeur uit naar bondage , hog-tie (Ik heb o.a. in de orginele Japanse Shibari bondage een opleiding genoten bij een van de wereld-toppers CoCo Katsura uit Tokio) , spanking, breathplay, teasen, cbt en needleplay en ik ben daar dan ook uiterst bedreven in. Ik mag mezelf dan ook al ruim 12 jaar allround Meesteres noemen die een ruime praktijkervaring heeft opgedaan in diverse SM-huizen. Mijn passie voor BDSM is in de loop van de jaren alleen nog maar gegroeid en ik kan met recht zeggen dat ik mijn onderdanen nog iedere dag met heel veel plezier ontvang. Al beheers ik ook alle technieken ik vind nog steeds dat het leer-proces nooit ophoud. Iedere sessie en iedere slaaf is weer nieuw en ik pik er steeds weer wat van mee. Mijn niet aflatende passie en plezier in het spel maakt ook dat mijn bezoekers zich vrijwel onmiddellijk vertrouwd bij me voelen. Dit is van essentieel belang omdat vertrouwen een van de basis-fundamenten van het SM-spel is. Ik vind het dan ook jammer dat veel mensen nog het vooroordeel over SM hebben van altijd streng kijkende dames in leer die niet liever doen dan slaafjes meppen. Ikzelf ontvang mijn gasten altijd met een lieve glimlach en zeker niet met een streng gezicht. Mijn kleding klopt wel met het plaatje van BDSM, maar vriendelijkheid kan zeker geen kwaad. Ik heb dan wel de touwtjes strak in handen maar behandel mijn slaafjes met respect en stel mijn sessies ook altijd samen aan de hand van hun fantasien en fetish. Beloning en straf wisselen elkaar af zoals ook een Vorstin streng maar rechtvaardig met haar onderdanen omgaat. Ik heb nu een perfecte stek gevonden in een super-salon van een vriendin-Meesteres waar ik ook SM-massages geef.  Het zijn door mijn Dominante inslag ook wel zeer speciale massages. kijk maar op de pagina "SM massages. Rest mij alleen nog te zeggen dat zowel mannen als vrouwen en paren welkom zijn aangezien ik bisexueel ingesteld ben. TV, TG en TS maar ook zeker minder-validen hebben een speciaal plekje in mijn hart en zijn van harte welkom.

Helaas zijn sessies tot nader bericht niet mogelijk

                                                                                                                                                                                                                                

                                                                    

 

 Alles op deze pagina is beschermd onder copyright ©2016 Pam69 Concepts . Kopieren en/of verspreiden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is ten strengste verboden .