Sessies
Intro     Live sessies          

Een overzicht van de mogelijkheden tijdens een live sessie met mij

Ik ben Meesteres Pam, een mooie slanke Meesteres met donker haar. Ik ben een all round Meesteres die het erg leuk vind om slaven te tarten en uit te dagen. Bij mij is niets te gek! Van heel soft erotisch tot streng dominant. Mocht je het nog pittiger willen, ik kan een echte sadiste zijn! Vandaar dat spanking een echte passie van mij is. Needle-play , breath-play en cbt behoren ook tot mijn favorieten. Verder ben ik een expert in diverse bondages, ook hog-tie behoort tot de mogelijkheden. Een golden shower geef ik met plezier als je hem verdient hebt.  Coprasessies zijn niet mogelijk. Is dit allemaal wat grof voor je kijk maar eens op de "SM massage" pagina, ik ben een van de weinige Meesteressen die ook extreme massages geeft. Denk daarbij aan een combinatie van anal-play en/of tepelspel met een professionele erotische massage. Let wel ik ben en blijf zeer Dominant van aard al wil dat niet zeggen dat ik niet lief kan zijn.

 

Wil je eens met mij kennismaken? Je zult dit niet gauw vergeten! Wie weet laat het "sporen" na en wil je meer en meer, je zult zeker niet de eerste zijn die zijn grenzen samen met mij verlegt.

Tot nader bericht geen sessies mogelijk

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Alles op deze pagina is beschermd onder copyright ©2016 Pam69 Concepts . Kopieren en/of verspreiden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is ten strengste verboden .