Altaswim Kind Adidas Blauw C Sandalen qaB4xHPF

Inschrijven zonnepanelenproject blijft mogelijk.

We zijn in de voorinschrijving de grens van 1000 panelen gepasseerd. Een fantastische resultaat gerealiseerd door de ruim 100 leden die zich tot op heden hebben aangemeld.
Wilt u ook mee investeren in zonnepanelen dan kunt u zich nog via onze website inschrijven,Veterboots Geel Timberland Premium Premium Timberland Classic Classic Veterboots 7wOpaTx.
Blauw Kind Sandalen C Adidas Altaswim U komt dan wel op een wachtlijst te staan, als reserve, of als deelnemer voor volgend jaar.

Het Marianum, dat net als Rouwmaat, met ons stappen wil zetten in het verduurzamen van Groenlo, helpt ons ook mee met het werven van leden: alle ouders en (oud) medewerkers zijn per mail ingelicht over ons project, waarbij we gezamenlijk 600 panelen op het Marianumdak kunnen gaan plaatsen. http://www.marianum.nl/…/uw-zonnepanelen-op-het-dak-van-mar…

Voor algemene informatie verwijzen wij u naar onze brochure:  Sandalen Adidas Blauw Altaswim C KindDownload hier onze brochure Of: De volledige presentatie van de openbare infoavond op 12 januari in de Bron kunt u hier bekijken.

Kind C Sandalen Adidas Altaswim Blauw

 

 

Groen kracht

Altaswim C Sandalen Blauw Adidas Kind

Related posts
Altaswim Sandalen C Kind Blauw Adidas